Update: Flight Control

Redactie
12 september 2009, 21:57
1 min leestijd
Update: Flight Control

De applicatie Flight Control is al enige tijd helemaal ‘hot’ onder de iPhone/iPod-gebruikers. De applicatie is sinds maart 2009 al ruim anderhalf miljoen keer gedownload. Sinds deze week is er een grote update van deze applicatie te vinden in de App Store. In deze versie 1.5 zijn verschillende grote veranderingen te vinden zoals bijvoorbeeld het samen spelen via WiFi en de toevoeging van een nieuw vliegveld.

Lees verder na de advertentie.

Eigen muziek

Sinds versie 1.5 kan je je eigen muziek luisteren tijdens het spelen. Tijdens het spelen hoor je dan je eigen muziek en de geluidseffecten van het spel. Als je de applicatie afsluit, blijft de muziek gewoon doorspelen.

Samen spelen via WiFi

Flight Control was een van de eerste spellen die het samen spelen via bluetooth toestond. Vanaf deze versie is het  ook mogelijk om via een WiFi netwerk te spelen. Hierdoor kan er ook iemand met de eerste generatie iPod Touch meespelen.

Nieuw vliegveld

Er is in deze versie een nieuw vliegveld te vinden. Er is hier een groot verschil met de andere vliegvelden, want er kunnen namelijk doktersvliegtuigen landen. Deze vliegtuigen hoef je niet naar een baan toe te leiden, want ze kiezen zelf hun route uit. Je hoeft er alleen maar voor te zorgen dat ze niet botsen.

De update is gratis te downloaden door iedereen die de applicatie al bezit. Als je Flight Control nog niet hebt, kan je deze voor 79 cent downloaden.

Spotlight: WiFi

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's