Update: Flickr 1.1

Redactie
5 december 2009, 12:12
1 min leestijd
Update: Flickr 1.1

De officiele applicatie van Flickr is gisteren van een update voorzien. De update brengt een aantal nieuwe functies naar de applicatie waar vaak om gevraagd is. Één van deze functies is de wachtrij. Door middel van de wachtrij kan je meerdere foto’s of video’s tegelijkertijd uploaden. Hierdoor kan je dus eerst een lijstje met foto’s maken, en deze vervolgens allemaal tegelijk uploaden.

Een andere nieuwe functie is te vinden bij de foto-opties. Je kan vanaf nu titels, beschrijvingen en tags toevoegen. Dit was al heel lang mogelijk bij andere applicaties, maar nu is de Flickr-applicatie dus eindelijk ook op dit niveau aangekomen.

Privacy

Sommige mensen hechten veel waarde aan hun privacy op Flickr. De dienst heeft hier al heel lang instellingen voor, maar deze waren nog niet te benaderen via de applicatie. Vanaf versie 1.1 kan je bij elke foto aangeven voor wie de foto zichtbaar moet zijn.

De update van Flickr is gratis te downloaden uit de App Store. Als je de applicatie nog niet hebt, kan je deze gratis downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Spotlights: Flickr, Privacy

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's