Update: Facebook applicatie versie 3.1
Redactie

De officiële applicatie van Facebook is zojuist van een update voorzien. De update brengt push-notificaties naar de populaire applicatie. Facebook-gebruikers hebben vanaf de lancering van firmware 3.0 al veel gevraagd om deze functie, en dus kondigde Facebook de functie in oktober 2009 aan.

Ontwikkelaar

De nieuwe functie heeft lang op zich laten wachten omdat de ontwikkelaar van de applicatie is opgestapt in november. Het heeft even geduurd voordat Facebook een ontwikkelaar had gevonden met dezelfde capaciteiten.

Push-notificaties

Verschillende applicaties van sociale netwerken ondersteunen al een tijdje push-notificaties. Hyves stuurt je bijvoorbeeld push-notificaties als je een krabbel krijgt, en Twitter heeft al verschillende applicaties waardoor je antwoorden ontvangt via push-notificaties. Facebook liep dus eigenlijk al een tijdje achter bij de andere applicaties, maar door deze update is de applicatie weer helemaal up-to-date.

De update van Facebook is te downloaden via de App Store. Als je deze applicatie nog niet hebt kan je het gratis downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.