Update: Facebook 3.5

Redactie
7 september 2011, 13:10
1 min leestijd
Update: Facebook 3.5

De applicatie van Facebook is vannacht opnieuw van een update voorzien. Deze update voegt een aantal nieuwe functies toe die sinds deze week ook op de website beschikbaar zijn gekomen. Zo kan je nu bijvoorbeeld een status plaatsen die alleen zichtbaar is voor een bepaalde groep vrienden. Daarnaast kan je nu makkelijker vrienden taggen in je statussen.

Nieuwe werkbalk

Als je een nieuwe status gaat plaatsen met Facebook 3.5, krijg je een nieuwe werkbalk te zien. Deze werkbalk bevat een aantal interessante knoppen, zoals bijvoorbeeld knoppen voor het toevoegen van je locatie, vrienden en foto’s. Dit maakt de applicatie gebruiksvriendelijker dan de voorgaande versies.

iPad-versie

In de vorige versie van de iPhone-applicatie van Facebook was in de broncode een iPad-applicatie verstopt. Deze kon je activeren als je je toestel voorzien had van een jailbreak. Facebook was hier blijkbaar niet erg blij mee, want deze iPad-versie is nu verdwenen uit de broncode. Waarschijnlijk is Facebook dus niet van plan om deze applicatie binnen korte tijd te lanceren.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's