Update en korting voor Navigon

Redactie
3 juli 2012, 9:52
2 min leestijd
Update en korting voor Navigon

Het bekende navigatiesysteem voor de iPhone, Navigon, heeft een update naar 2.1 gekregen. Ook zijn alle apps van Navigon tot en met 16 juli afgeprijsd, handig als je met de auto op vakantie gaat deze zomer en nog op zoek bent naar een navigatiesysteem. De update bevat een aantal nieuwe functies, onder andere Google streetview en Navigon Cockpit, een functie die te koop is middels een in-app aankoop.

Street View, Cockpit en individuele route

navigon cockpit

Navigon Cockpit

Om de eindbestemming makkelijker te vinden, meestal word je enkel de goede straat ingeleid, wordt een streetview van de plek van bestemming weergegeven vóórdat de routebegeleiding bevindt. Een erg handige functie, maar daar is dus wel internetverbinding voor nodig.
Navigon Cockpit is een nieuwe uitbreiding op het navigatiesysteem, met deze functie is je iPhone scherm een soort van extra dashboard in de auto. In Cockpit wordt de gForce getoond en ook de snelheid, positie en enkele grafiekjes, wanneer je aan het rijden bent heb je dan wat extra informatie over je route en rijgedrag.
In de updaten naar versie 2.1 is er ook de functie ‘individuele route’ aan het navigatiesysteem toegevoegd, met deze functie kan je de route naar hartelust aanpassen. Zo kan je aangeven welke gebieden je bijvoorbeeld wil vermijden op je route, of kan je aangeven dat je juist wél langs een specifiek punt wil gaan.

Korting

De navigatiesoftware van Navigon voor de iPhone is vanaf vandaag tot en met 16 juli 2012 in de aanbieding. De kortingen zijn hoog en het scheelt soms wel meer dan 20 euro.

NAVIGON Europe: € 64,99 in plaats van € 89,99

Lees verder na de advertentie.

NAVIGON EU10: € 49,99 in plaats van € 74,99

NAVIGON BeNeLux, Frankrijk, Scandinavië:  € 49,99 in plaats van € 69,99

NAVIGON Fresh Maps XL EU Europa: € 14,99 in plaats van € 29,99

NAVIGON Fresh Maps XL EU Europa Regionale Versie:  € 24,99 in plaats van € 49,99

NAVIGON Cockpit (een in-app aankoop): € 2,99 in plaats van € 4,99

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's