Update: eindelijk een echte YouTube iOS 7 versie

De Google-apps werden al voor de release van iOS 7 behoorlijk uiterlijk opgefrist, maar kregen sindsdien geen update meer. Er is nu eindelijk een volwaardige YouTube iOS 7 versie verschenen.

Google Hangouts, YouTube, Google Drive: de apps passen door het ruimschoots gebruik van wit al behoorlijk goed in iOS 7, maar omdat de apps de update al voor de release van iOS 7 kregen, zijn er nog wel wat kleine dingetjes die wat iOS 6-achtig aandeden. Google heeft nu de YouTube app een update gegeven, waardoor het populaire videonetwerk in volle iOS 7-glorie te gebruiken is op je iPhone.

YouTube iOS 7 versie heeft nieuw toetsenbord en is doorzichtig

Als je nu de app opent en een video zoekt, zul je je zoekopdracht kunnen intoetsen op het standaard iOS 7-toetsenbord. Dat is echter niet het enige: Google heeft er ook voor gezorgd dat het menu, dat je bereikt door op de knop links bovenin het beeld te tikken, doorzichtig is.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Google de andere iOS-apps binnenkort eveneens een nieuw laagje verf gaat geven. We houden het natuurlijk voor je in de  gaten!

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

→ Lees meer over YouTube en wat je allemaal met de mobiele app van de grootste videowebsite ter wereld kan!

→ Lees meer over iOS 7 en wat je met de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem kan!

YouTube

Google LLC

9,2 (523437 reviews)
Gratis via App Store
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.