Update: eindelijk een echte YouTube iOS 7 versie

8 januari 2014, 13:35
1 min leestijd
Update: eindelijk een echte YouTube iOS 7 versie

De Google-apps werden al voor de release van iOS 7 behoorlijk uiterlijk opgefrist, maar kregen sindsdien geen update meer. Er is nu eindelijk een volwaardige YouTube iOS 7 versie verschenen.

Lees verder na de advertentie.

Google Hangouts, YouTube, Google Drive: de apps passen door het ruimschoots gebruik van wit al behoorlijk goed in iOS 7, maar omdat de apps de update al voor de release van iOS 7 kregen, zijn er nog wel wat kleine dingetjes die wat iOS 6-achtig aandeden. Google heeft nu de YouTube app een update gegeven, waardoor het populaire videonetwerk in volle iOS 7-glorie te gebruiken is op je iPhone.

YouTube iOS 7 versie heeft nieuw toetsenbord en is doorzichtig

Als je nu de app opent en een video zoekt, zul je je zoekopdracht kunnen intoetsen op het standaard iOS 7-toetsenbord. Dat is echter niet het enige: Google heeft er ook voor gezorgd dat het menu, dat je bereikt door op de knop links bovenin het beeld te tikken, doorzichtig is.

Het ligt in de lijn der verwachting dat Google de andere iOS-apps binnenkort eveneens een nieuw laagje verf gaat geven. We houden het natuurlijk voor je in de  gaten!

→ Lees meer over iOS 7 en wat je met de nieuwste versie van Apple’s mobiele besturingssysteem kan!

YouTube

Google

Gratis via App Store
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
YouTube
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu