Update: eBuddy XMS 1.16.0
Redactie

Vannacht is er een update voor eBuddy XMS in de App Store verschenen. Deze update zorgt ervoor dat je video’s kan versturen naar andere gebruikers. Een voorwaarde is wel dat beide gebruikers de update op hun iPhone moeten hebben staan. Als dit niet het geval is, zal de video niet op zijn bestemming aankomen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Gratis berichten versturen

eBuddy XMS is net als WhatsApp en Ping Chat een manier om gratis berichten naar andere smartphone-gebruikers te versturen. Dit soort apps kunnen je erg veel geld besparen, want het is een goed alternatief voor SMS en MMS.

eBuddy XMS vs de rest

De XMS app van eBuddy is nog relatief nieuw. Het Nederlandse bedrijf probeert zich te vestigen tussen giganten zoals WhatsApp en Facebook. Enkele weken geleden werd bekend dat WhatsApp makkelijk af te luisteren is. Deze applicatie verstuurt de berichten namelijk zonder encryptie. Hier probeert eBuddy op in te spelen, want ze hebben in een persbericht laten weten dat het verkeer van en naar hun applicatie wel voorzien is van encryptie.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.