Update: eBuddy 3.3.0

Redactie
19 december 2009, 12:28
1 min leestijd
Update: eBuddy 3.3.0

De updates vliegen ons de laatste dagen om de oren. Gisteren meldden we bijvoorbeeld al interessante updates van Bobba Bar en Boxcar. Door de grote hoeveelheid updates, die de ontwikkelaars nog even snel door willen voeren voor de kerst, hebben we de update van eBuddy over het hoofd gezien. Deze update is ook zeer interessant, vooral voor de lite-versie.

Push-Notificaties

eBuddy is één van de applicaties die gebruik maakt van Push-Notificaties, waardoor je bereikbaar blijft als de applicatie even niet aanstaat. De ontwikkelaars hadden eerst een beperking van 30 minuten notificaties ingesteld, maar vanaf versie 3.3.0 is deze beperking verhoogd naar 2 uur. De pro-versie heeft een beperking van 3 dagen.

Landscape-mode

Velen vinden het toetsenbord van de iPhone te klein in portrait-mode. Deze mensen gebruiken dus meestal landscape-mode omdat het toetsenbord dan veel groter is. eBuddy ondersteunde tot gisteren geen landscape-mode, maar door de update kan je het scherm wel kantelen. De ontwikkelaars hebben dus goed geluisterd naar de gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

eBuddy (gratis) en eBuddy Pro (3,99) zijn te downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's