Update: eBuddy 3.4.0

Redactie
3 februari 2010, 11:34
1 min leestijd
Update: eBuddy 3.4.0

De populaire chat-applicatie eBuddy is vorige week van een update voorzien. Door deze update hebben de gebruikers meer opties en instellingen voor het ontvangen van de push-notificaties. In de vorige versie van de applicatie konden de gebruikers alleen instellen of ze push-berichtjes wilden ontvangen of niet, maar op dit moment kan je ook nog beslissen voor welke gebeurtenissen je de notificaties wilt ontvangen.

Push-notificaties bij verschillende gebeurtenissen

In de instellingen zijn sinds de huidige versie 3.4.0 extra instellingen te vinden voor de push-notificaties. Je kan door deze instellingen bepalen of je een geluid, waarschuwing of badge wilt ontvangen bij een nieuw bericht of een nieuw gesprek. Door deze instellingen kan je dus de stortvloed aan push-berichten enigsinds terugbrengen naar alleen nuttige notificaties.

Automatische statusverandering

De update brengt nog een nieuwe functie met zich mee. Door deze nieuwe functie kan je automatisch je status laten veranderen naar ‘afwezig’ na een aantal minuten. Deze nieuwe optie is ook weer te vinden in de instellingen.

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: MSN

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's