Update: Doodle Jump
Redactie

De applicatie Doodle Jump is gisteren voorzien van een update. De nieuwe update voegt meer functies van Game Center toe aan het spel. Zo is het bijvoorbeeld voor het eerst mogelijk om achievements te behalen. Je kan bijvoorbeeld zo’n achievement halen als je een groot aantal keren de raket gebruikt, of een bepaald aantal sprongen omhoog hebt gemaakt.

Multiplayer

De ontwikkelaars van Doodle Jump hebben ooit een multipayer-functie aangekondigd via Twitter. Deze functie is nog steeds niet in de applicatie te vinden. We zullen de komende updates in de gaten houden om te zien of de nieuwe functie wordt toegevoegd, want dit lijkt veel gebruikers erg interessant. Er is nog niets bekend over een eventuele release datum.

Veel klachten over Doodle Jump-updates

De ontwikkelaars van Doodle Jump weten de gebruikers niet vaak te boeien met hun updates. Velen verwachtten bijvoorbeeld dat de ontwikkelaars de lancering van Game Center groots zouden aanpakken met een gigantische update, maar het tegendeel bleek waar te zijn. De update die volgde na de lancering, was een update die alleen je highscore in het systeem zette. Alle vorige highscores werden niet eens mee gesynchroniseerd, waardoor deze verloren gingen.

Doodle Jump

Lima Sky

0,0 (0 reviews)
€0,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.