Update: Doodle Jump 1.2
Redactie

Vandaag is de game ‘Doodle Jump’ van een update voorzien. Deze update voegt meer GameCenter-functies aan de applicatie toe. Zo worden bijvoorbeeld de scores van alle multiplayer-spellen bijgehouden, zodat je achteraf precies kan zien hoeveel spellen je gewonnen hebt tijdens het online samenspelen.

Multiplayer

Vanaf Doodle Jump 2.0 is het mogelijk om samen te spelen in het spel. Tijdens de zogenaamde ‘Race’ moet je zo lang mogelijk in leven blijven terwijl je naar boven springt. Je tegenstander doet precies hetzelfde, en zal ook op je scherm verschijnen. Degene die het langst blijft leven zal een punt krijgen die bij je GameCenter-score wordt opgeteld.

Door GameCenter is het mogelijk om de Race tegen bekenden te spelen. Als je geen GameCenter-vrienden hebt, is dit ook geen ramp. In dat geval kan je namelijk een verbinding aangaan met een willekeurig persoon die ook naar een speelpartner zoekt. De enorme populariteit van Doodle Jump zorgt ervoor dat het wachten op een speler nooit langer dan 30 seconden zal duren.

Doodle Jump is te downloaden voor 79 cent.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.