Update: CXX 2.0
Redactie

De officiële applicatie van busmaatschappij Connexxion is deze week van een update voorzien. De voornaamste nieuwe functie van de applicatie heeft te maken met vertrektijden van bussen. Deze vertrektijden werden namelijk altijd uit  een database gehaald, maar vanaf deze nieuwe versie wordt er gebruik gemaakt van de actuele locatie van de bus.

Actuele vertrektijden

Alle bussen van Connexxion zijn uitgerust met gps-apparatuur. Deze apparatuur stelt het bedrijf in staat om aankomsttijden van bussen tot op de minuut te voorspellen. Vaak rijden bussen namelijk niet volgens de dienstregeling omdat het drukker of rustiger is dan ‘normaal’. Deze actuele dienstregeling is vanaf nu in de applicatie verwerkt, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Lijst met nieuwe functies

De ontwikkelaars van de applicatie hebben voor CXX 2.0 nog een hele lijst met nieuwe functies aan de app toegevoegd. Zo is het bijvoorbeeld nu ook mogelijk om een route te plannen naar een adres uit je contacten. Daarnaast is het mogelijk om deze planningen op te slaan, zodat je ze later gemakkelijk nog eens kan bekijken.

Connexxion

Connexxion Nederland B.V.

2,0 (26 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.