Update: Boxcar

Redactie
26 september 2009, 19:58
1 min leestijd
Update: Boxcar

Boxcar is deze week van een grote update voorzien. De update zorgt ervoor dat je niet alleen Twitter-berichtjes al push-bericht kan ontvangen, maar ook Facebook-berichten en e-mails. Helaas zijn deze nieuwe functies niet geheel gratis, want elke extra dienst die je erbij wilt hebben kost je 79 cent.

De ontwikkelaars hebben een winkel in de applicatie gebouwd. Hier kan je een extra push-dienst kopen. Je betaalt eenmalig 79 cent per nieuwe dienst. Door de toevoeging van deze winkel is het voor de ontwikkelaars mogelijk om in de toekomst nog veel meer diensten toe te voegen aan de applicatie. De ontwikkelaar kan namelijk zelf nieuwe ‘producten’ toevoegen aan de winkel.

Alle mensen die Boxcar 1.x op hun iPhone hebben staan, kunnen gratis updaten naar 2.0. Na de update mag je één dienst kiezen die je wilt gebruiken. Deze dienst krijg je gratis omdat je de applicatie gekocht hebt. Nieuwe gebruikers kunnen de applicatie voor 2,39 downloaden uit de App Store. Bij deze aankoop zit één van de drie diensten naar keuze.

Lees verder na de advertentie.

Bron: JustAnotheriPhoneBlog

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's