Update: Arcade Mode in Fruit Ninja
Redactie

Deze week is de game ‘Fruit Ninja’ van een update voorzien. Nadat je de update geïnstalleerd hebt, krijg je de nieuwe arcade mode tot je beschikking. Dit is een nieuwe spelmodus waarbij je 60 seconden lang zoveel mogelijk punten moet verdienen. Je scores worden na afloop naar Game Center geüpload, waardoor je na het einde van ieder spelletje je score kan vergelijken met die van je vrienden.

‘Speciale bananen’

In de arcade mode zijn voor het eerst ‘speciale bananen’ te vinden. Er zijn drie verschillende kleuren bananen die allemaal een andere functie hebben. Je kan door de bananen een bepaalde tijd een dubbele score, slowmotion-fruit of extra fruit krijgen. Deze extra’s kunnen ervoor zorgen dat je score enorm oploopt.

Fruit Ninja in de top 25

Fruit Ninja is sinds de lancering niet meer uit de Nederlandse top25 verdwenen. Deze update heeft er zelfs voor gezorgd dat de game enkele dagen in de top 10 te vinden was. De reacties op de arcade mode zijn erg positief in de App Store, en dus is het aan te raden om de applicatie te updaten of aan te schaffen als je die mogelijkheid hebt.

Fruit Ninja Classic

Halfbrick Studios

0,0 (0 reviews)
€2,29 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.