Update: Appie 1.5
Redactie

De ontwikkelaars van de populaire applicatie Appie hebben de applicatie gisteren voorzien van een update. De update brengt veel belangrijke nieuwe functies met zich mee. Één van de nieuwe functies is de ‘looproutes’-functie. Deze functie zorgt ervoor dat je boodschappenlijstje gesorteerd wordt op basis van de winkel waar je naar toe gaat. Als je lijstje gesorteerd is kan je via een snelle route je boodschappen doen zonder terug te hoeven lopen.


Looproutes

De eerste reacties op de looproutes zijn erg positief. Wat opvalt is dat de applicatie je eerst een hele ronde door de winkel laat lopen, en vervolgens de middelste rijen zigzaggend pakt. Dit is soms niet echt handig, maar in de meeste gevallen werkt het wel goed. Als je je lijstje sorteert kan je deze vervolgens ook nog aanpassen naar wens. Je zit dus niet vast aan het advies.

Recepten maken en delen

Vanaf versie 1.5 is het mogelijk om zelf recepten toe te voegen aan de applicatie. Deze recepten en bestaande recepten kan je vervolgens delen via Twitter. Met de tekst ‘Dit eet ik vandaag’ kan je je vrienden precies laten weten wat je gaat eten. Het kan dus een goede toegevoegde waarde hebben voor de Nederlandse Twitter-gebruikers.

Appie van Albert Heijn

Albert Heijn

6 (42 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.