De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Update: Angry Birds 1.6.2

Redactie
26 juli 2011, 14:30
1 min leestijd
Update: Angry Birds 1.6.2

Deze week is er weer een update verschenen van de populaire game ‘Angry Birds’. De update voegt weer 15 nieuwe levels toe aan het spel. In totaal zijn er nu 270 levels te vinden in het spel. Als je de game dus nog steeds niet hebt aangeschaft, is dit ideaal voor een lange rit of vlucht naar je vakantiebestemming.

Onder de grond

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe levels spelen zich opnieuw ondergronds af. Je kan hier nieuwe juwelen verzamelen. Deze zijn verstopt in objecten die je met de vogels kapot kan maken. Vaak zal je de zeldzame juwelen per ongeluk tegenkomen, maar als je echt op zoek gaat, kan dit nog knap lastig worden. Sommige juwelen zijn namelijk op zeer lastige plaatsen verstopt door de ontwikkelaars.

Mighty Eagle

Ook is The Mighty Eagle  nog steeds in het spel te vinden. Met de hulp van deze vogel kan je levels overslaan. Je moet deze Mighty Eagle echter wel eerst even aanschaffen via een in-app-aankoop. Voorheen moest je 79 cent per keer betalen als je The Mighty Eagle  wilde gebruiken, maar nu betaal je slechts 79 cent voor onbeperkt gebruik van deze vogel.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu