Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.4

Redactie
12 januari 2010, 11:57
1 min leestijd
Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.4

De ‘3Voor12 Luisterpaal’-applicatie is vanochtend voorzien van een update. Eind vorig jaar schreven we over de update naar versie 1.3. Hierin waren de sociale netwerken nieuw. Met één druk op de knop kan je sinds deze versie bijvoorbeeld Twitteren wat je luistert. Sinds vandaag, 12 januari, kan je ook je Hyves-vrienden laten zien wat je luistert.

Lees verder na de advertentie.

Hyves

Als je nu op de knop met het tekstballonnetje tikt zie je tussen ‘Facebook’ en  ‘E-mail’ nu ‘Hyves’ staan. Als je deze knop aantikt kan je je Hyves-vrienden laten weten naar welke cd je op de luisterpaal luistert. Dit gebeurt middels een ‘WWW’-update.

Voordat je een ‘WWW’-update kan plaatsen moet je éénmalig de applicatie toestaan om dit soort updates te plaatsen. Je kan de applicatie toestemming geven door de stappen op het scherm te volgen. Als je alles nauwkeurig volgt kan je in het vervolg ‘WWW’-updates plaatsen binnen een aantal seconden.

Updates

Apple is sinds 2010 erg snel met het toelaten van updates. Verschillende ontwikkelaars geven aan dat hun update binnen 12 uur geplaatst worden. Dit is erg positief voor de ontwikkelaars, want voorheen duurde een toelating van een update ongeveer 2 weken. Door de snelheid van Apple kunnen we in de toekomst waarschijnlijk nog meer updates verwachten met kleine veranderingen.

De ‘3Voor12 Luisterpaal’-applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

Spotlight: Hyves

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's