Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.3

Redactie
29 december 2009, 15:02
1 min leestijd
Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.3

De Luisterpaal-applicatie van 3voor12 is gisteren voorzien van een update. De update voegt veel sociale-functies toe aan de applicatie. Je kan vanaf nu bijvoorbeeld vrienden, followers en facebook-vrienden laten weten welk album je aan het luisteren bent via de applicatie. Dit zijn veel functies waar veel om gevraagd is in de reviews.

Beoordeling

Naast de toevoeging van de sociale-functies heeft de ontwikkelaar, Martijn Thé, ook een beoordelingsfunctie toegevoegd. Deze functie bestaat al geruime tijd op de website van 3voor12, maar nu kan iedereen met een iPhone dus ook een album beoordelen.

Voor het beoordelen in de applicatie is goed gekeken naar de iPod-functie van de iPhone, want je kan een album in de luisterpaal beoordelen door het geven van sterren. De sterren zijn bovenin het scherm te vinden, net als bij de iPod.

Lees verder na de advertentie.

Interface

De applicatie heeft naast de knoppen die nodig zijn voor de bovengenoemde functies ook een aantal andere uiterlijke veranderingen gekregen. De grootste verandering is te vinden bij het selecteren van een nummer. Voorheen was dit een ‘saai’ lijstje met titels, maar nu is bovenin het scherm een albumhoes, verschillende tags en een beoordeling te zien. Dit maakt de applicatie veel gebruiksvriendelijker.

De 3voor12 Luisterpaal-applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's