Update: 3Voor12 Luisterpaal 1.3
Redactie

De Luisterpaal-applicatie van 3voor12 is gisteren voorzien van een update. De update voegt veel sociale-functies toe aan de applicatie. Je kan vanaf nu bijvoorbeeld vrienden, followers en facebook-vrienden laten weten welk album je aan het luisteren bent via de applicatie. Dit zijn veel functies waar veel om gevraagd is in de reviews.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Beoordeling

Naast de toevoeging van de sociale-functies heeft de ontwikkelaar, Martijn Thé, ook een beoordelingsfunctie toegevoegd. Deze functie bestaat al geruime tijd op de website van 3voor12, maar nu kan iedereen met een iPhone dus ook een album beoordelen.

Voor het beoordelen in de applicatie is goed gekeken naar de iPod-functie van de iPhone, want je kan een album in de luisterpaal beoordelen door het geven van sterren. De sterren zijn bovenin het scherm te vinden, net als bij de iPod.

Interface

De applicatie heeft naast de knoppen die nodig zijn voor de bovengenoemde functies ook een aantal andere uiterlijke veranderingen gekregen. De grootste verandering is te vinden bij het selecteren van een nummer. Voorheen was dit een ‘saai’ lijstje met titels, maar nu is bovenin het scherm een albumhoes, verschillende tags en een beoordeling te zien. Dit maakt de applicatie veel gebruiksvriendelijker.

De 3voor12 Luisterpaal-applicatie is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.