Update: 3FM 1.1

19 februari 2010, 16:33
1 min leestijd
Update: 3FM 1.1

De radiozender 3FM heeft nu al een aardige tijd een applicatie in de App Store staan. Met deze applicatie kon je tot voor kort alleen live radio luisteren, maar vanaf versie 1.1 kan je nog veel meer met de applicatie doen. Door een update heeft de applicatie allerlei nieuwe functies gekregen zoals fragmenten terugluisteren en themakanalen luisteren.

Lees verder na de advertentie.

Fragmenten terugluisteren

Als je de applicatie van een update hebt voorzien merk je meteen de veranderingen op bij het opstarten. Bovenin het scherm zie je een menu staan met ‘Live’, ‘Fragmenten’ en ‘Themakanalen’. Als je op ‘fragmenten’ tikt zie je een lijst met titels verschijnen. Als je op een fragment tikt hoor je dat gedeelte van de radioshow nog eens terug. Je hoeft hierdoor dus niets meer te missen van dit radiostation.

Themakanalen

Net als veel andere radiostations heeft ook 3FM een aantal themakanalen. Deze kanalen kan je vanaf nu ook luisteren via de applicatie. Als je op ‘Themakanalen’ tikt zie je een lijst met beschikbare zenders. Als een zender je aanspreekt kan je hierop tikken om deze live te luisteren.

NPO 3FM - We Want More

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu