Upcoming: hilarische lijstjes-app beschikbaar in App Store
Wouter Nijsen

De vrij nieuwe website Upcoming, bekend van de hilarische lijstjes, heeft een hele fraaie eigen app in de App Store uitgebracht die verdraaid goed en verslavend werkt.

De website verzamelt de populairste plaatjes, video’s, GIFjes, memes, tweets en andere internet-trends, en zet deze in leuke, vermakelijke lijstjes die heerlijk weglezen- en kijken.

Upcoming: lijstjes, lijstjes en lijstjes

mzl.uygwtexmDoor de uitstekende en overzichtelijke interface van de app is Upcoming lekker in gebruik en zijn er ook speciale tabbladen voor welke nieuwsberichten en video’s op dit moment het meeste gedeeld, geliked en geretweet worden.

Het is ook mogelijk om de lijstjes-content op tech, politics, WTF, sports, celebs en lifestyle te filteren. Alle content is eveneens de delen via Twitter, Facebook of e-mai: een functie waar Upcoming, gezien het aantal gedeelde artikelen, het erg van moet hebben.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De beschrijving in de App Store van Upcoming geeft een duidelijk beeld van de app en zijn content:

Nu downloaden betekent nooit meer dode momenten. Check onze selectie van de meest hilarische advertenties op Marktplaats. Huiver weer als vanouds bij de top 10 van de engste tekenfilm-booswichten uit je jeugd. Of ontdek als eerste die virale video waar iedereen het morgen over heeft!

[app 636518717][appimg 636518717]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.