UPC laat klanten tv-opnamens programmeren met de iPhone

Redactie
9 september 2010, 19:20
1 min leestijd
UPC laat klanten tv-opnamens programmeren met de iPhone

UPC gaat maandag een mobiele website aankondigen waarmee klanten hun ‘DVR’ kunnen programmeren. Hierdoor wordt het bijvoorbeeld mogelijk om vanaf je vakantieadres je favoriete programma thuis op te nemen. De mobiele website laat de UPC TV Guide zien. Onder elk programma staan twee knoppen: Herinnering en Opnemen.

UPC is niet de eerste met een deze functionaliteit, want in België  kunnen klanten TeleNet al een half jaar hun programma’s via de iPhone programmeren in hun recorder. In Nederland is UPC wel de eerste, en dus moeten de klanten van andere kabel-aanbieders nog even afwachten of hun aanbieder UPC gaan opvolgen.

Officiële applicatie

UPC is ook al een tijdje bezig met het ontwikkelen van een officiële applicatie. Het is nog niet bekend of deze applicatie ooit op de markt komt, want normaal gesproken duurt het ontwikkelen van een applicatie niet zo lang. De lancering van de mobiele website laat zien dat alle technieken aanwezig zijn én dat alle technieken werken. De stap naar een eventuele applicatie is dus erg klein.

Via Piet Boon

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: UPC

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's