UPC komt binnenkort met een applicatie

UPC komt binnenkort met een applicatie waarmee je je settopbox kan programmeren op afstand. Door deze applicatie kan je dus bijvoorbeeld in de file even snel een programma opnemen omdat je te laat thuis komt. Deze functies zagen we al eerder voor Slingbox, maar de applicatie van UPC gaat veel minder uitgebreid worden.

Streamen

Met de applicatie van Slingbox kan je opgenomen programma’s naar je iPhone streamen. Dit is natuurlijk ideaal als je bijvoorbeeld in je eigen land op vakantie bent, want dan kan je bijvoorbeeld een opgenomen film kijken op je iPhone. Dit kan in de toekomst allemaal niet met de applicatie van UPC.

Smartphones

Het is nog niet bekend of UPC de applicatie ook voor andere smartphones gaat ontwikkelen. De iPhone is niet de enige populaire smartphone, want Windows Mobile, Android, Symbian en Blackberry zijn ook nog steeds populair. UPC zal hier dus waarschijnlijk ook wel aan denken bij het ontwikkelen van de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Bron: Tweakers

  • Spotlights:

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.