Unroll.me maakt de inbox op je iPhone overzichtelijker
Wouter Nijsen
Unroll.Me

Unroll.Me

Gratis

Onze score

7,5

Unroll.me is een handige dienst om je snel uit te schrijven voor nieuwsbrieven die je ontvangt. Vanaf nu is er ook een iOS-app beschikbaar die precies doet wat de makers beloven.

Dit kun je met Unroll.me

Unroll.meMet de nieuwe iOS-app Unroll.me schrijf je je vanaf een iOS-apparaat uit voor nieuwsbrieven en andere ongewenste mailtjes. Dit zorgt ervoor dat je geen tijd meer kwijt bent aan het verwijderen van berichten en kun je je focussen op de mailtjes die er wél toe doen. Dit is handig voor gebruikers die dagelijks tientallen mailtjes moeten doorploegen.

Unroll.me werkt op een Tinder-achtige manier. Zodra je je hebt ingelogd met je e-mailadres, doorzoekt de app je inbox en presenteert hij nieuwsbrieven als kleine kaarten. Hierna kun je naar links vegen om het mailtje te verwijderen, waarbij Unroll.me ervoor zorgt dat je automatisch wordt uitgeschreven op de betreffende nieuwsbrief. Veeg je naar rechts, dan worden nieuwsbrieven bewaard en direct naar je inbox verplaatst.

Unroll.me voor iOS downloaden

De app van Unroll.me werkt simpel en snel. De applicatie is gratis beschikbaar in de App Store en bevat geen in-app aankopen. De app vraagt om tenminste 35,7MB aan opslagruimte en iOS 8 of nieuwer. Downloaden kan via de link hieronder.

Unroll.Me

Unroll.Me

9 (27 reviews)
Gratis via App Store

Unroll.Me
Unroll.Me
Unroll.Me
Unroll.Me
Unroll.Me

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.