Unieke daguitjes op je iPhone met het Land van ANWB
Redactie

De leukste uitjes in Nederland vind je simpel met de applicatie Land van ANWB op je iPhone. Unieke bestemmingen, duizenden uitjes en extra korting als je lid bent van de ANWB wachten op je.

Uitgebreide zoekmogelijkheden

Met de nieuwste applicatie heb je de mogelijkheid om in duizenden uitjes te zoeken. Het aanbod van unieke daguitjes is groot. En daarom staan er vier handige keuzemenu’s tot je beschikking. Deze kun je invullen door rechtsboven de knop ‘Filteren’ te selecteren. Kies bijvoorbeeld een datum of zoek een leuk daguitje aan de hand van een thema. Of maak je keuze voor een uitstapje aan de hand van een categorie. Bijvoorbeeld circus, architectuur, straattheater of corso. Verder kun je nog op prijs selecteren in de vorm van gratis of betaald.

Facebook en ledennummer

Je kunt je met het account van Facebook aanmelden om in de applicatie een account te openen. En dat account kun je als je ANBW-lid bent aan het ledennummer koppelen. Na het inloggen staan je nog veel meer mogelijkheden tot de beschikking. Je kunt dan bijvoorbeeld recensies geven, maar ook uitjes als favoriet opslaan. En natuurlijk je kun je informatie delen via Facebook en Twitter. Maak je een account aan, dan ontvang je punten. En het leuke van het verzamelen van punten is, dat je een eigen ANWB land kunt creëren. Een land vol onbegrensde mogelijkheden.

Ga je vaak een dagje weg? Dan is deze gratis app Land van ANWB voor de iPhone zeker wat voor jou.

Artikel wurde nicht gefundenArtikel wurde nicht gefunden

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.