Ultieme leeservaring met nieuwe bol.com ebooks app op je iPhone
Redactie

Bol.com heeft een nieuwe applicatie voor de iPhone gelanceerd, waarmee je op elk gewenst moment ebooks kunt lezen en beheren. De app bol.com ebooks is gratis beschikbaar voor de iPhone.

Voordelen

bol.com-ebooksEen van de voordelen die de nieuwe applicatie op het gebied van digitaal lezen te bieden heeft, is dat je op je iPhone altijd en overal toegang hebt tot je ebooks. Als je een nieuw ebook bij Bol.com hebt gekocht, dan zal deze automatisch op je virtuele boekenplank geplaatst worden. In je eigen bibliotheek kun je vervolgens honderden ebooks beheren en natuurlijk kun je altijd nieuwe ebooks kopen via Bol.com als je uitgelezen bent.

Ultieme leeservaring

De app bol.com ebooks biedt de gebruiker een ultieme leeservaring, wat in de verschillende functionaliteiten tot uiting komt. Zo is het mogelijk om het lettertype te vergroten, maar kun je ook marges instellen of een andere achtergrondkleur selecteren. Bovendien heb je ook nog verschillende mogelijkheden tot je beschikking staan om de pagina’s om te slaan. Heb je een favoriete passage uit een bijzonder ebook? Dan kun je deze delen via e-mail of via Twitter. De app biedt ondersteuning voor de reguliere bestandsformaten die het meest worden gebruikt.

Als je de app download voor 15 april 2013 krijg je het ebook Feniks van Deon Meyer voor 1 eurocent.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.