Uber app vernieuwd met exclusieve taxiritten in Amsterdam
Redactie

De Uber app voor de iPhone is je persoonlijke chauffeur, want je kunt met je smartphone via de app eenvoudig een chauffeur met auto regelen in Amsterdam of in een van de vele andere grote steden in de wereld, waar ondersteuning wordt geboden.

Nieuw design

Naast een nieuw design heeft de Uber app ook andere veranderingen ondergaan. De app werkt namelijk nu ook prima in Amsterdam. Dat is de enige stad in het land, waar Uber op dit moment de service van een auto met chauffeur verleent. Een andere wijziging is dat je de bestemming kunt invoeren en dan gelijk te zien krijgen wat je ongeveer moet betalen. Als de rit is afgelopen wordt er een kostenoverzicht verstrekt met gedetailleerde informatie.

Zelfstandige taxidienst

Uber is de laatste tijd in het nieuws geweest en een rit in een auto met privéchauffeur is echt anders dan een doorsnee taxirit door Amsterdam. Zo staat er bijvoorbeeld een flesje mineraalwater voor je klaar en kun je gebruikmaken van de internetverbinding. Dat is nog eens een luxe taxirit. Handig is ook dat de ritprijs met je creditcard wordt betaald en er dus ook geen fooi meer hoeft te worden gegeven om het bedrag af te ronden. Verder zie je bij het bestellen van een auto meteen waar de taxi zich bevindt en hoelang het nog duurt voordat de privéchauffeur bij jou kan zijn. Overigens zijn de lokale taxibedrijven minder enthousiast over de komst van Uber naar Amsterdam.

De app UBer is gratis voor de iPhone, maar de taxirit uiteraard niet.

Uber

Uber Technologies, Inc.

10,0 (35 reviews)
Gratis via App Store
Uber
Uber
Uber
Uber
Uber

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.