Typorama: nieuwe foto-app laat je iets unieks maken
Wouter Nijsen

Typorama
Typorama 1,99

Typorama is een nieuwe app waarmee je fraaie teksten toevoegt aan door jouw geschoten foto’s. De applicatie laat je met de vele opties echt iets unieks maken.

Mooie teksten toevoegen met Typorama

De App Store staat vol met apps waarmee je je foto’s kunt bewerken en voorzien van allerlei filters of andere effecten. Er zijn echter weinig applicaties die je echt iets unieks laten maken, en Typorama is er daar één van. De app richt zich op het plaatsen van mooie teksten of quotes binnen foto’s. Gemaakte creaties zijn voor verschillende doeleinden te gebruiken en te delen met anderen via Facebook, Twitter, WhatsApp of Instagram.

https://www.youtube.com/watch?v=BwOvz8tzVEY

Typorama bevat bijna 100 verschillende lettertypen, die te gebruiken zijn met negentien verschillende tekststijlen. Genoeg mogelijkheden dus om je kiekjes op te leuken. Het toffe is dat je door de teksten op een andere manier naar foto’s gaat kijken. Zo ogen ze bijvoorbeeld opeens een stuk stoerder, rustiger of professioneler. Dat heb je echter helemaal zelf in de hand, want met de aanwezige schuifbalken kun je precies bepalen in hoeverre je zaken wilt aanpassen.

Naast teksten zijn foto’s ook op andere manieren te bewerken. Zo bevat de app standaard een aantal filters, en kun je de helderheid, het contrast of kleurverzadiging aanpassen. Hierdoor voelt Typorama als een complete app, die de prijs van 1,99 euro meer dan waard is.

Typorama voor iOS downloaden

Typorama kost als gezegd 1,99 euro en is via de link hieronder te downloaden. De app is 30,5MB groot en vereist iOS 7+ voor de installatie.

Typorama: Text on Photo Editor (AppStore Link) Typorama: Text on Photo Editor
Ontwikkelaar: Apperto Bilgi Teknolojileri Ticaret Limited Sirketi
Beoordeling: 4+
Prijs: Free Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.