Twitterrific 5 update wijzigt interface en maakt app sneller
Gijs Ettes

De Twitterrific 5 update die vandaag is doorgevoerd, maakt de app sneller en wijzigt hoe gebruikersprofielen worden weergegeven.

Twitterrific 5 updateDe Twitterrific 5 update zorgt daarmee dat de Twitter-client voor de iPhone, iPod touch en iPad nog fijner in gebruik is. Dankzij de vernieuwde profielweergave zijn nu de Twitter-achtergronden achter je profielfoto zichtbaar en te bekijken.

De app, die universeel is en daardoor maar één keer aangeschaft hoeft te worden voor gebruik op verschillende Apple-toestellen, heeft daarnaast een nieuwe animatie gekregen voor het verversen van je timeline. Dit doe je door deze naar beneden te trekken, waarna nieuwe tweets worden ingeladen. Verder zijn afbeeldingen in de foto-viewer naar boven te vegen om ze te sluiten.

De Twitter-app kent tot slot een aantal bugfixes die bijvoorbeeld het probleem oplossen dat gebruikers niet worden getoond in de zoekfunctie. Daarnaast worden privéberichten en mentions die je hebt doorgenomen, nu ook daadwerkelijk als gelezen gemarkeerd.

Twitterrific 5 for Twitter

The Iconfactory

9 (2 reviews)
Gratis via App Store

Twitterrific 5 for Twitter
Twitterrific 5 for Twitter
Twitterrific 5 for Twitter
Twitterrific 5 for Twitter
Twitterrific 5 for Twitter

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.