Twitter update toont foto’s en Vines

Roel van Hout
30 oktober 2013, 14:09
1 min leestijd
Twitter update toont foto’s en Vines

Er zijn veel goede apps van derden om Twitter op je iPhone te bekijken, maar Twitters eigen app mag er ook zijn: dankzij een Twitter update worden foto’s en Vines nu automatisch getoond.

Lees verder na de advertentie.

Twitter was snel met de update van de app voor iOS 7, maar gaat vrolijk verder met het verbeteren en aanpassen van de app. Er zijn veel goede apps van derden (neem bijvoorbeeld Tweetbot 3) maar Twitters eigen app doet er zeker niet voor onder: een nieuwe Twitter update zorgt ervoor dat foto’s en video’s vanaf nu direct in je timeline te zien zijn.

Twitter update

Voorheen toonde de app een aantikbare link, dus het zorgt ervoor dat je timeline er een stuk kleurrijker (of onrustiger, afhankelijk van hoe je er tegenaan kijkt) uitziet. Het betekent in ieder geval dat je meer zult moeten scrollen om alle tweets te lezen.

Twitter update brengt integratie van Vine

Voor video’s is het een iets ander verhaal: alleen filmpjes geschoten en gedeeld met Vine worden getoond in je timeline. Geen vreemde keuze: Vine is immers van Twitter zelf, en ongetwijfeld zullen er mensen zijn die alleen om deze reden gebruik gaan maken van de videodienst. Het is namelijk een stuk aantrekkelijker om op een video (of foto) te tikken, als je al een preview ziet van wat je kunt verwachten.

De Twitter update is gratis te downloaden in de App Store!

Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter
Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's