Twitter-update is instabiel

Redactie
18 november 2010, 15:07
1 min leestijd
Twitter-update is instabiel

Gisteren verscheen een langverwachte update voor de officiële Twitter-applicatie. Deze update brengt onder andere push-notificaties naar de applicatie. Op dit moment is het echter niet aan te raden om Twitter te updaten, want de applicatie lijkt bij iedereen spontaan te crashen bij links naar verschillende websites, de iTunes Store en de App Store.

Instabiliteit

De applicatie van Twitter is na de update erg instabiel. De applicatie crasht niet alleen vaak bij het klikken op links, maar ook na het ontvangen van push-berichten. We raden je aan om de applicatie pas na de volgende update weer bij te werken als je nu nog de ‘oude’ versie hebt. De nieuwe versie bevat waarschijnlijk veel bugfixes die de beschreven problemen verhelpen.

Push-notificaties

Wie op dit moment toch al gebruik wilt maken van push-notificaties bij @mentions, kan de applicatie Boxcar gebruiken. Deze applicatie stuurt je zonder vertraging een push-berichtje als iemand je naam noemt op Twitter. Helaas heeft deze applicatie niet zoveel opties als de Twitter-update, maar het is een goed tijdelijk alternatief.

Lees verder na de advertentie.

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's