De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Twitter overweegt gebruikers tweets te laten bewerken

Rick van der Veer
30 december 2016, 15:45
1 min leestijd
Twitter overweegt gebruikers tweets te laten bewerken
X

X

Gratis

Reviewscore

8

Twitter-ceo Jack Dorsey heeft gebruikers om ideeën gevraagd voor Twitter in 2017. Uit zijn antwoorden blijkt dat het bedrijf sterk nadenkt om gebruikers tweets na plaatsing te laten bewerken.

Lees verder na de advertentie.

Twitter Tweets bewerken

Na een rondvraag via zijn eigen Twitter-account heeft ceo Jack Dorsey aangegeven dat er wordt nagedacht over het laten bewerken van je tweets. Dorsey vroeg Twitteraars wat zij verbeterd wilden zien aan het sociale netwerk in 2017. Eén van de meest gehoorde suggesties was dan ook het kunnen bewerken van je tweets nadat ze geplaatst zijn.

Twitter Tweets bewerken

Hoe het bewerken van je tweets precies moet werken, is nog niet duidelijk. Eén van de opties is dat je straks alleen je tweets vlak na plaatsing kunt bewerken om typefouten eruit te vissen. Een andere mogelijkheid is dat het net zoals op Facebook werkt, waarbij je berichten altijd kunt bewerken, maar waarbij het originele bericht nog op te vragen is.

Naast het bewerken van je tweets overweegt Twitter meer suggesties in te voeren. Veel Twitter-gebruikers vroegen om een bladwijzerknop om tweets te kunnen bewaren. Anderen vonden dat er betere opties moeten komen om pesten tegen te gaan. Daarnaast wordt er nagedacht over opties om meerdere tijdlijnen aan te maken, vergelijkbaar met wat je nu al met TweetDeck kan doen.

Twitter in 2017

Uit Dorsey’s vragenrondje op Twitter blijkt dat het bedrijf plannen heeft om de dienst stevig te verbeteren in het aankomende jaar. Maar ook in het afgelopen jaar heeft Twitter niet stilgezeten. Zo werd onlangs nog livestreaming vanuit de app toegevoegd. Eerder dit jaar kwam er ook eindelijk een nachtmodus bij.

Lees het laatste nieuws over Twitter

Bron: Recode
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu