Placeholder

TwitterEven laten weten wat je aan het doen bent, het kan met Twitter. Ook op je iPhone kan je volop gebruik maken van Twitter. Vandaag ga ik het hebben over Twittelator.

Twittelator vind ik de overzichtelijkste, gratis Twitter applicatie uit de AppStore. Als je de app opstart kom je in een menuscherm terecht, hier kun je kiezen uit verschillende opties  zoals: My Twitters en Everyone’s Twitters.

menu Twitter

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Het belangrijkste van de app is natuurlijk een tweet schrijven, dit gaat prima met deze applicatie, je hebt de mogelijkheid om een foto, en/of je huidige locatie toe te voegen. het uploaden van een foto duurde nog geen 10 seconden, het toevoegen van je locatie duurt wel wat lang, ik heb er op mijn WiFi netwerk zeker 1 minuut op moeten wachten.

Tweet plaatsen

Na het plaatsen van mijn tweet ging ik op mijn pc kijken wat het resultaat was:

Twitter resultaat

Prima resulataat, met een link naar de foto (die ik er even bij hem geplakt), en naar mijn huidige locatie in goolge maps.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.