Twitter music app nu ook in Nederland beschikbaar

De Twitter music app – Twitter’s eigen muziekdienst – heeft gisteren een update gekregen en is vanaf nu ook in de Nederlandse App Store beschikbaar.

Toen de Twitter Music app in het voorjaar in de Verenigde Staten verscheen, was er – zoals bij elke nieuwe app van een groot bedrijf eigenlijk – behoorlijk wat buzz. De storm lijkt inmiddels wat te zijn gaan liggen, wat de reden kan zijn dat Twitter de app in meer landen heeft uitgebracht. Naast Nederland kreeg de app onder meer ondersteuning voor Spaans, Frans, Duits en Italiaans.

Twitter music app

Met Twitter Music kun je nieuwe muziek ontdekken aan de hand van de mensen die je op Twitter volgt. Als daar artiesten bij zitten, zul je uiteraard daar muziek van voorgeschoteld krijgen, maar óók van artiesten die qua genre in dezelfde hoek zitten. Daarnaast beveelt Twitter Music je ook de artiesten aan die jouw favoriete artiesten volgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Twitter Music app niet onmisbaar

Het is al met al niets dat je niet zonder de Twitter Music app voor elkaar kan krijgen; je kunt namelijk prima ook zelf even nagaan welke artiesten jouw favoriete artiest volgt op Twitter. Het zou de reden kunnen zijn dat de app al lang uit de belangstelling is verdwenen.

Mocht je nieuwsgierig zijn geraakt, dan is de app gratis te downloaden in de App Store!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.