Twitter, Facebook én LinkedIn updaten met Sociable

Redactie
17 januari 2011, 12:27
1 min leestijd
Twitter, Facebook én LinkedIn updaten met Sociable

Veel jongeren zijn lid van verschillende sociale netwerken. Steeds meer mensen hebben bijvoorbeeld een Twitter- en een Facebook-account. Het kost soms aardig wat tijd om al deze netwerken up-to-date te houden. Je kan natuurlijk de netwerken aan elkaar linken, maar vaak wilt men deze netwerken gescheiden houden. De applicatie Sociable helpt je bij deze handelingen.

Meerdere netwerken updaten

Soms heb je een mededeling die je op meerdere sociale netwerken wilt plaatsen. De applicatie Sociable stelt je in staat om dit te doen. Je kan door middel van checkboxes selecteren op welke netwerken je je getypte bericht wilt publiceren. Hierdoor kan je een duidelijke scheiding aanbrengen in je online sociale leven, en toch af en toe direct een bericht publiceren op alle netwerken.

Eenvoudig applicatie

De applicatie Sociable is erg eenvoudig. Je kan alleen typen en publiceren. Natuurlijk zijn er ook een aantal opties beschikbaar, waardoor je de applicatie kan koppelen aan al je accounts. Na het downloaden van de applicatie kan je door de eenvoud binnen 5 minuten Twitter, Facebook, LinkedIn en Myspace updaten met slechts één druk op de knop.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's