Twisty Hollow: kleurrijk puzzelspelletje is gratis App van de Week
Wouter Nijsen
Twisty Hollow

Twisty Hollow

€ 3,49

Twisty Hollow is een kleurrijk en fraai vormgegeven spelletje waarin je door aan schijven te draaien puzzels moet oplossen. De game is tevens de gratis App van de Week.

Schijven draaien in Twisty Hollow

Apple kiest elke week een applicatie of game uit als gratis App van de Week en ditmaal is dat Twisty Hollow geworden. In Twisty Hollow is het de bedoeling om de inwoners van het stadje op tijd te voorzien van allerlei spullen. Dit doe je door aan de drie grote schijven te draaien, zodat je voorwerpen op de juiste plek kunt leggen. Denk je dat de schijven helemaal goed liggen, dan kun je door op het poppetje te tikken zien of je het goed hebt.

Tijdens het oplossen van de puzzels verzamel je munten, die worden gebruikt om je na het voltooien van een level te beoordelen. In de beginnende spelwerelden haal je gemakkelijk de maximale score, maar dat verandert al snel. Na verloop van tijd verschijnen er namelijk steeds meer poppetjes en voorwerpen op het scherm, waardoor de game ineens een stuk pittiger wordt.

Twisty Hollow heeft in totaal 50 levels, die zijn opgedeeld over vier verschillende werelden. Deze hebben elk een ander thema met een bijhorende visuele stijl. Zo blijft Twisty Hollow er tof uitzien, ook al heb je behoorlijk wat uurtjes in de game gestopt.

Twisty Hollow voor iOS downloaden

Twisty Hollow is via de link hieronder tot volgende week donderdag gratis te downloaden. Daarna betaal je de oorspronkelijke prijs van 2,99 euro. Zorg dat je voor de installatie beschikt over iOS 7+ en 95,4MB aan vrije opslagruimte.

Twisty Hollow

Arkadium

8 (20 reviews)
€ 3,49 via App Store

Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow
Twisty Hollow

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.