Tweetly: Twitter voor Twitteraars die graag foto’s delen

Roel van Hout
9 december 2013, 10:30
1 min leestijd
Tweetly: Twitter voor Twitteraars die graag foto’s delen

Aan Twitter apps geen gebrek, maar dat weerhoudt de makers van Tweetly er niet van toch een nieuwe naar voren te schuiven. Tweetly is een mooie apps voor Twitteraars die graag foto’s delen.

Tweetly kent een opgeruimd uiterlijk: er is bijvoorbeeld veel lege ruimte in beeld tussen tweets. Dat in tegenstelling tot apps als Tweetbot en de officiële Twitter app, waarbij iedere vierkante millimeter wordt gebruikt. Dat zijn stuk voor stuk prima apps overigens, het hangt geheel van je persoonlijke smaak af wat je beter bevalt.

TweetlyEen swipe over een tweet naar rechts laat je reageren, en door naar links te vegen merk je een tweet aan als favoriet. Het menu van Tweetly biedt toegang tot de meest basale zaken als je profiel, timeline, mentions en venster voor een nieuwe tweet. Meer is niet mogelijk, dus de gevorderde Twitter-gebruiker zal zich beperkt voelen…

Foto’s bewerken met Tweetly

…tenzij hij of zij graag foto’s bewerkt en deelt. In dat geval biedt Tweetly een aangenaam scala aan mogelijkheden voor het bewerken van foto’s. Denk aan filters, bijsnijden en het kunnen plaatsen van lollige teksten.

Lees verder na de advertentie.

Tweetly is ter ere van de lancering tijdelijk gratis (normaliter 0,89 euro), dus je bent een dief van je eigen portemonnee als je interesse hebt in Tweetly en het niet even probeert!

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's