Tweetie is uit de App Store verdwenen

Redactie
19 mei 2010, 11:12
1 min leestijd
Tweetie is uit de App Store verdwenen

De Twitter-applicatie ‘Tweetie’ is gisteren uit de App Store verdwenen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de overname door Twitter. Twitter heeft de applicatie gekocht om zelf een ‘officiële’ applicatie in de App Store te hebben. De applicatie, die waarschijnlijk vandaag weer in de App Store verschijnt, zal niets kosten. Alle iPhone-gebruikers die ermee willen Twitteren kunnen dit dus kostenloos doen als de applicatie weer in de App Store staat.

Zelfde functies, andere naam

Twitter heeft vanaf nu zelf de touwtjes van Tweetie in handen. Ze kunnen ermee doen wat ze willen. In de eerste versie van ‘Twitter for iPhone’ zal je bijna geen verschillen opmerken als je het vergelijkt met ‘Tweetie’. Alleen de naam en de prijs zijn anders. Dit is goed nieuws voor alle iPhone-, iPod- en iPad-gebruikers, want Tweetie wordt al heel lang gezien als de beste Twitter-applicatie. De applicatie heeft al tientallen prijzen gewonnen, waaronder een prijs die van Apple afkomstig is.

Het is nog niet bekend wanneer Twitter de applicatie weer in de App Store gaat zetten, maar er zijn al aanwijzingen dat de applicatie vanaf vandaag weer te downloaden is. De applicatie ‘Twitter’ was namelijk al kort te downloaden in Amerika vannacht. Dit betekent dat Apple de applicatie al heeft toegelaten tot de App Store, en dus kan de lancering niet lang meer duren.

Lees verder na de advertentie.

Zodra de applicatie ‘Twitter’ in de App Store staat, zullen wij jullie dit melden.

Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's