Tweeticide app op je iPhone laat tweets verdwijnen
Redactie

Het komt natuurlijk wel eens voor dat je tweets hebt achtergelaten op Twitter, waar je achteraf niet blij mee bent. Of waarvan je niet wilt dat je nieuwe werkgever de berichten kan lezen. In dat geval kun je gebruikmaken van de Tweeticide app op je iPhone.

 

Tweets verdwijnen als sneeuw voor zon

Het handmatig verwijderen van tweets kost natuurlijk enorm veel tijd. Zeker als je erg actief bent op Twitter. Met het installeren van de Tweeticide app op je iPhone laat je met een vingerklik al je tweets verdwijnen. Je kunt daarna met een schone tijdlijn opnieuw beginnen.

Gebruikersnaam op Twitter behouden

Tweeticide is vooral geschikt als je tweets wilt blijven plaatsen met je gebruikersnaam. In andere gevallen zou je namelijk ook kunnen overwegen het bestaande account te verwijderen. Overigens kun je wel je direct messages bewaren. De app ontwikkelaar heeft laten weten dat tweets van 24 weken en ouder in het archief bewaard kunnen worden.

 

Tweeticide downloaden

Het downloaden van de app Tweeticide is niet gratis en is alleen echt aan te raden als je alle tweets wilt laten verdwijnen. Je kunt bijvoorbeeld niet slechts een bepaald aantal tweets laten verdwijnen.

Met Tweeticide kun je in één keer een einde maken aan je Twitterleven. Maar dat kan dus ook door je account op te heffen. Het gaat er dus om of je wel of niet je gebruikersnaam wilt houden bij de keuze voor het downloaden van de app.

 

Tweeticide - Delete All Tweets (AppStore Link) Tweeticide - Delete All Tweets
Ontwikkelaar: Sepia Software LLC
Beoordeling: 4+
Prijs: € 3,49 Download

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.