De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

3 broodnodige vernieuwingen in de TweetDeck-app voor Mac

Rutger Otto
2 april 2015, 14:02
2 min leestijd
3 broodnodige vernieuwingen in de TweetDeck-app voor Mac
TweetDeck by Twitter

TweetDeck by Twitter

Gratis

TweetDeck is een uitstekende Twitter-app voor grootgebruikers, die werkt met verschillende kolommen, zodat je het overzicht bewaart. De laatste update brengt enkele belangrijke verbeteringen.

Lees verder na de advertentie.

TweetDeck by Twitter is een programma voor Twitter-gebruikers die niet genoeg hebben aan één tijdlijn, zoals het reguliere Twitter biedt. Met de app krijg je bijvoorbeeld meldingen als je een mention binnenkrijgt en kun je feeds instellen voor onderwerpen of categorieën. De webversie van TweetDeck werd de laatste tijd flink verbeterd, nu is ook de Mac-app geüpdatet.

1. Media in de app

In de update voor TweetDeck op de Mac is het nu mogelijk om tot vier plaatjes toe te voegen aan je tweet. Voorheen was het in de reguliere Twitter-app al mogelijk om meerdere foto’s bij tweets te uploaden. Naast plaatjes kun je vanaf nu ook direct video’s en gifjes in de feeds bekijken, wat eveneens al mogelijk was bij Twitter zelf.

2. Groepsgesprekken

Ook de mogelijkheid om DM’s naar meerdere mensen in één venster te sturen is er nu voor de Mac-app. Door middel van zulke DM’s kun je een groepsgesprek voeren op Twitter, zonder dat anderen mee kunnen lezen.

tweetdeck

3. Teams

De Teams-functie voor TweetDeck is handig voor als je met meerdere mensen een Twitter-account beheert. Hiermee kun je verschillende mensen toegang verschaffen tot een account, door hun naam in te vullen en een uitnodiging te sturen. Via de link in die mail kunnen gebruikers de uitnodiging accepteren en dan tweets plaatsen. Dat is een veilige oplossing, omdat er geen wachtwoorden gedeeld hoeven worden. De beheerder kan ook accounts weer weghalen, als de toegang voor diegene niet meer nodig is.

TweetDeck voor Mac

Met de nieuwe functies is de TweetDeck-app weer helemaal up to date voor gebruikers en blijft het niet langer achter op de reguliere Twitter-apps en -functies. TweetDeck is gratis te downloaden voor Mac-gebruikers met OS X 10.6 of nieuwer.

TweetDeck by Twitter

Twitter, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

TweetDeck by Twitter
TweetDeck by Twitter
TweetDeck by Twitter
TweetDeck by Twitter
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu