Tweetbot: Nieuwe, indrukwekkende Twitter-app

Redactie
14 april 2011, 16:00
1 min leestijd
Tweetbot: Nieuwe, indrukwekkende Twitter-app

Vandaag is de nieuwe applicatie ‘Tweetbot’ in de App Store verschenen. Deze applicatie kan je gebruiken als alternatief voor de officiële applicatie van Twitter. De eerste reacties op de nieuwe Twitter-client zijn erg positief. Vooral de interface en originele bediening worden goed ontvangen door de eerste gebruikers.

Indrukwekkend design

De applicatie Tweetbot is ontwikkeld door ‘Tapbot’. Dit bedrijf heeft al enkele grote applicaties op hun naam staan. Onder andere Pastebot en Convertbot zijn afkomstig van dit bedrijf. Alle applicaties hebben één ding met elkaar gemeen: Het design. Alle applicaties van deze ontwikkelaars hebben namelijk een compleet eigen sfeer.

Originele bediening

Tweetbot maakt gebruik van een originele bediening. Je kan met dubbel tikken, drie keer tikken, slepen, vegen en trekken alle functies van de applicatie benutten. Het is even wennen in het begin, maar al snel voelt de bediening erg natuurlijk. Bij het eerste gebruik van de applicatie krijg je een tutorial te zien over deze bediening, en dus kan je gelijk aan de slag.

Lees verder na de advertentie.

Tweetbot is voor 1,59 te downloaden uit de App Store.

Categorie: Sociaal netwerken
Spotlights: Tweetbot, Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's