Tweetbot krijgt push-functies
Redactie

De ontwikkelaars van de populaire applicatie ‘Tweetbot’ hebben een nieuwe functie aangekondigd via een Twitter-mention. Binnenkort zal er namelijk een update verschijnen met de mogelijkheid om push-notificaties te gebruiken. Met deze nieuwe functie zal het dus mogelijk worden om push-berichtjes te ontvangen als je een @mention of een ‘Direct Message’ op Twitter hebt gekregen.

“in a few days or so…”

De ontwikkelaars van Tweetbot hebben nog niet precies laten weten wanneer de update in de App Store zal verschijnen. In één van de tweets hint een ontwikkelaar met de woorden “in a few days or so…” dat het niet lang meer kan duren, maar een precieze inschatting kunnen we hiermee niet maken. Met de huidige review-tijden van Apple verwachten wij zelf dat de update binnen nu en 10 dagen in de App Store staat.

Tweetbot, zonder push-notificaties, is voor 1,59 te downloaden uit de App Store. De update die de nieuwe functie aan de applicatie toe gaat voegen, zal gratis te downloaden zijn als deze wordt toegelaten door Apple.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.