Tweetbot 3 laat je nu tweets afschermen en bevat nieuw lettertype
Wouter Nijsen

De makers van Tapbots hebben hun razendpopulaire Twitter-app, Tweetbot 3, van een aantal verbeteringen voorzien. In de zogenoemde 3.3 update krijgen gebruikers een nieuw lettertype en de mogelijkheid om bepaalde tweets af te schermen.

tweetbot 3 updateWanneer je naar de instellingen gaat, kun je het lettertype Avenir activeren. De optie om thumbnails automatisch te vergroten in de timeline is ook in de update verwerkt. Die feature zat al in de officiële Twitter-applicatie en was een veelgevraagde functie voor Tweetbot.

Daarnaast kun je dankzij de Tweetbot 3 update bepaalde tweets afschermen in je timeline. Het gaat hier om berichten die dubbel voorkomen in je timeline, dus grofweg gekopieerde berichten of retweets. Door naar de instellingen te gaan, kun je deze tweets voortaan ‘muten’.

Tweetbot 3 update downloaden

De Tweetbot 3 update lost ten slotte enkele bugs op. Welke dit precies zijn, laat app-ontwikkelaar Tapbots in het midden. Hoewel dit een flinke update is, wachten gebruikers van de iPad-versie nog steeds op een volledige optimalisatie voor iOS 7.

Tweetbot 3 is te downloaden in de App Store voor vijf euro. De app vereist iOS 7 of nieuwe en is compatibel met iPhone, iPod touch en iPad.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.