Nieuwe versie Tweetbot ondersteunt Twitter video’s en GIFs
Gijs Ettes

De uitstekende Twitter-app Tweetbot is van een update voorzien waardoor de app nu Twitter video’s kan weergeven. Daarnaast is ondersteuning voor GIF-bestanden verbeterd en zijn bugs aangepakt, zodat de app stabieler werkt.

Meer over Tweetbot

tweetbot 3.5.2Tweetbot is al jaren een van de populairste en beste Twitter-apps in de App Store. Dat is met name te danken aan de mooie en prettig werkende interface, waar alle veelgebruikte opties binnen handbereik zijn. Onder in beeld bevindt zich een balk waarmee je snel toegang krijgt tot bijvoorbeeld je mentions, privéberichten en de zoekfunctie. Daarnaast is handig dat je de positie in je timeline en je gelezen berichten kunt synchroniseren, zodat je vervolgens op je iPad of Mac verder kunt gaan met het doorspitten van berichten.

De Twitter-app bevat standaard pushnotificaties en filters om andere gebruikers, services, hashtags en zelfs keywords uit je timeline te filteren. Ook werkt Tweetbot perfect samen met populaire diensten als Pocket, Instapaper, Readability en CloudApp.

Download Tweetbot 3.5.2 in de App Store

Via onderstaande link kun je Tweetbot 3.5.2 downloaden. De laatste versie van de Twitter-app weegt 7,2MB, vereist iOS 8 of nieuwer en kost 4,99 euro.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.