Populaire Twitter-app Tweetbot geüpdatet met handige media-timeline

Wouter Nijsen
24 april 2013, 11:11
1 min leestijd
Populaire Twitter-app Tweetbot geüpdatet met handige media-timeline

De populaire Twitter-app Tweetbot heeft een grote update gekregen die een nieuwe media-timeline aan de app toevoegt. Hierdoor kun je in één oogopslag alle via Twitter gedeelde video’s en foto’s zien.

De nieuwe media-timeline wordt geactiveerd door het icoontje rechtsboven de algemene twitter-timeline. Je wisselt lekker rap tussen de tweets en media van Twitter en de media-timeline laat foto’s en video’s van onder andere Twitter, Instagram, Mobypicture en Vine zien.

Tweetbot: beste Twitter-app voor de iPhone

2013-04-23 23.15.20De update brengt naast de nieuwe media-timeline ook een compleet vernieuwde media-viewer waarmee foto’s en video’s sneller en in een minder opdringerig scherm worden weergegeven. De betreffende media lijken in een soort pop-up te openen waarna je de foto of video kunt verschuiven of erop kunt drukken om weer terug naar de twitter-timeline te keren.

Daarnaast laten tweets na de update voortaan informatie over favorieten (sterren) en retweets meer overzichtelijk zien. Dit was een klein punt van kritiek bij de meeste Tweetbot-gebruikers omdat het soms moeilijk was om te zien hoe vaak je geretweet bent. Logischerwijs voert de update ook een reeks aan kleine bugfixes (waaronder een kleine Instagram-bug) en enkele snelheidsverbeteringen door.

Lees verder na de advertentie.

Tweetbot is beschikbaar voor iPhone en iPad als twee aparte apps. De iPhone-app (hieronder) heeft een prijskaartje van 2.69 euro.

[app 428851691][appimg 428851691]

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's