Populaire Twitter-app Tweetbot geüpdatet met handige media-timeline
Wouter Nijsen

De populaire Twitter-app Tweetbot heeft een grote update gekregen die een nieuwe media-timeline aan de app toevoegt. Hierdoor kun je in één oogopslag alle via Twitter gedeelde video’s en foto’s zien.

De nieuwe media-timeline wordt geactiveerd door het icoontje rechtsboven de algemene twitter-timeline. Je wisselt lekker rap tussen de tweets en media van Twitter en de media-timeline laat foto’s en video’s van onder andere Twitter, Instagram, Mobypicture en Vine zien.

Tweetbot: beste Twitter-app voor de iPhone

2013-04-23 23.15.20De update brengt naast de nieuwe media-timeline ook een compleet vernieuwde media-viewer waarmee foto’s en video’s sneller en in een minder opdringerig scherm worden weergegeven. De betreffende media lijken in een soort pop-up te openen waarna je de foto of video kunt verschuiven of erop kunt drukken om weer terug naar de twitter-timeline te keren.

Daarnaast laten tweets na de update voortaan informatie over favorieten (sterren) en retweets meer overzichtelijk zien. Dit was een klein punt van kritiek bij de meeste Tweetbot-gebruikers omdat het soms moeilijk was om te zien hoe vaak je geretweet bent. Logischerwijs voert de update ook een reeks aan kleine bugfixes (waaronder een kleine Instagram-bug) en enkele snelheidsverbeteringen door.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Tweetbot is beschikbaar voor iPhone en iPad als twee aparte apps. De iPhone-app (hieronder) heeft een prijskaartje van 2.69 euro.

[app 428851691][appimg 428851691]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.