Tweetast: Binnen één seconde twitteren

Redactie
14 december 2009, 22:36
1 min leestijd
Tweetast: Binnen één seconde twitteren

Er bestaan honderden applicaties om mee te twitteren, maar de meesten zijn niet echt snel. Als je bijvoorbeeld Tweetie 2 gebruikt, zal je merken dat het wel even duurt voordat je een tweet geplaatst hebt. Dit was een ergernis voor de 14-jarige @darkmalloc, en dus heeft hij iets ontwikkeld waarmee je binnen 1 seconde iets kan tweeten.

Tweetast

Via Cydia is de applicatie Tweetast te downloaden. Deze applicatie kan niets meer dan een tweet opstellen en publiceren. De applicatie start door de beperkte functionaliteit super snel op. Op een iPhone 3GS start de software binnen 1 seconden op, en op een iPhone 3G binnen 3 seconden. Op dit moment doet geen enkele Twitter-applicatie dit na.

Instellingen

Voordat je begint moet je éénmalig je gegevens invoeren. Dit kan je doen via het opties-icoontje in de applicatie. Nadat je je gebruikersnaam en wachtwoord hebt ingevoerd kan je meteen beginnen met twitteren.

Lees verder na de advertentie.

Tweet

Een tweet maak je door op het witte vakje te tikken. Als je klaar bent met je tweet klik je op het logo met de ‘T’. De applicatie verstuurt op dat moment meteen je stukje tekst. De snelheid van het versturen is natuurlijk afhankelijk van de verbinding die je tot je beschikking hebt.

Tweetast is gratis te downloaden uit één van de standaard repo’s van Cydia.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's