Tweet7: volledig nieuwe Twitter app voor iOS 7

Roel van Hout
19 oktober 2013, 15:00
1 min leestijd
Tweet7: volledig nieuwe Twitter app voor iOS 7

Tweet7, een volledig nieuwe Twitter app voor iOS, claimt de Twitter-app te zijn die iOS 7 verdient.

Met een nieuwe iOS-versie zijn er altijd apps die worden geüpdatet, maar veel ontwikkelaars grijpen zulke momenten ook aan voor de release van een nieuwe app. Zeker in het geval van iOS 7, dat uiterlijk volledig veranderd is ten opzichte van iOS 6, komt dat veel voor.

Tweet7Tweet7 is een volledig nieuwe Twitter app voor iOS. De app is helemaal ontwikkeld met iOS 7 in het achterhoofd. Dat betekent niet alleen een strak uiterlijk, maar ook een minimalistische interface. Er is telkens maar één knop in beeld (voor een nieuwe tweet), terwijl je andere benodigdheden het beeld in kunt slepen.

Tweet7 is nog in ontwikkeling

Toegegeven: het ziet er allemaal schitterend uit, maar er ontbreekt nog wel het een en ander. Zo is het vooralsnog niet mogelijk om pushberichten te krijgen. Ook niet zo fijn is dat gesprekken nooit helemaal terug te lezen zijn. Daarnaast is het ook niet mogelijk om met meerdere accounts in te loggen – onhandig als je ook voor je werk een Twitter-account beheert – maar aan deze functie wordt volgens de makers gewerkt.

Lees verder na de advertentie.

Kortom: Tweet7 is een lust voor het oog, maar er moet nog wel het nodige verbeteren om te voorkomen dat de app sterft in schoonheid. Voor wie met bovengenoemde zaken kan leven, kan de app nu in de App Store kopen.

Tweet7 for Twitter

Halcyon Mobile SRL

€ 3,49 via App Store
Tweet7 for Twitter
Tweet7 for Twitter
Tweet7 for Twitter
Categorieën: Diensten, Sociaal netwerken
Spotlight: Twitter

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's