Tweet Library app voor het sorteren van tweets op je iPhone
Redactie

De Twitter app Tweet Library was al enorm populair onder de iPad gebruikers. Maar vanaf nu kun je ook met je iPhone tweets filteren en sorteren als je van de handige app gebruikmaakt.

Sla de meest interessante tweets op

Je kunt met de app Tweet Library de leukste en meest interessante tweets in aparte verzamelingen opslaan. Dat is handig. Je kunt de tweets dan op een later moment makkelijk terugvinden op je iPhone. Er zijn meerdere filters beschikbaar. Zo kun je ook een interessant bericht vinden door alleen de foto’s te bekijken.

 

Echt handig voor de fanatieke Twitteraars

De app is in het bijzonder handig voor de fanatieke Twitteraars. Tweet Library categoriseert, slaat op en filtert. En dat werkt net even anders als Tweetbot of de Twitter for iPhone. Volg jij altijd het laatste nieuws via Twitter? Of ben je altijd op zoek naar de leukste artikelen op Twitter? Dan is deze app echt wat voor jou.

Verzamel tweets en publiceer ze

De update van Tweet Library zorgt niet alleen voor ondersteuning van de iPhone. Er is namelijk nog meer mogelijk. Je kunt de verzamelde tweets verzamelen en via Storify publiceren. Hier worden social media berichten gebundeld om tot een echt verhaal te komen.

De app is niet gratis, maar voor fanatieke Twitteraars de moeite waard.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.