Tweede dag AppEvent: KookJij gratis te downloaden

Redactie
2 januari 2010, 12:48
1 min leestijd
Tweede dag AppEvent: KookJij gratis te downloaden

Nadat gisteren Python gratis te downloaden was, is vandaag de applicatie KookJij gratis beschikbaar tijdens de ‘gratis applicatie maand’ van AppEvent.com. De site probeert Nederlandse en Belgische ontwikkelaars in het nieuws te krijgen door tot 16 januari elke dag een applicatie van Nederlandse of Belgische bodem gratis beschikbaar te stellen.

Vandaag is dus de applicatie KookJij gratis beschikbaar. Met de applicatie – die is gebaseerd op de gelijknamige website KookJij.nl – kun je vele recepten in verschillende categorieën benaderen.

Naast het bekijken van recepten kun je ook boodschappenlijstjes maken en bijvoorbeeld de columns en cartoons van de website KookJij.nl lezen en bekijken.

Blijf op de hoogte van AppEvent.com

Natuurlijk kun je hier elke dag meer lezen over de applicatie die gratis beschikbaar is gekomen door de AppEvent actie, maar mischien heb je niet altijd tijd om onze website te bezoeken.

Lees verder na de advertentie.

Voor die mensen raden wij aan om het Twitter-account van AppEvent goed in de gaten te houden. Elke dag rond middernacht vertellen ze via dat Twitter-account welke applicatie die dag gratis te downloaden is.

Download KookJij nu in de App Store. Hij is alleen vandaag gratis!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's