Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Strategisch bordspel Tsuro is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
18 augustus 2017, 17:11
2 min leestijd
Strategisch bordspel Tsuro is Apples gratis App van de Week
Tsuro - The Game of the Path

Tsuro - The Game of the Path

€ 4,49

Reviewscore

7,5

Apple stelt deze week het strategische bordspel Tsuro gratis beschikbaar als App van de Week. Wie kan het langste pad afleggen zonder van het bord te vallen?

Lees verder na de advertentie.

Tsuro gratis downloaden

Wellicht heb je wel eens van Tsuro gehoord. Dit bordspel is namelijk gewoon bij de speelgoedwinkel te koop. Mogelijk vind je een kartonnen bord opzetten echter teveel gedoe, of speel je liever tegen computergestuurde tegenstanders. Dan is de app een goed alternatief.

De komende week download je de Tsuro-app helemaal gratis, want het is Apples gratis App van de Week. Met deze promotie zet Apple elke week een app onder de aandacht door deze zeven dagen lang voor niets aan te bieden.

tsuro

Het idee van Tsuro is dat je jouw pion zo lang mogelijke route af laat leggen over het spelbord. Dit bereik je door kaarten op het bord te leggen met routes erop. Je pion volgt automatisch de route die op de kaart staat vanaf zijn positie op het bord. Het concept is simpel te begrijpen, maar er zit net iets meer achter dan het lijkt.

Door namelijk slim gebruik te maken van de kaarten die al op tafel zijn gelegd, door jezelf of door anderen, slingert je pion over het speelbord. Heb jij de langste route afgelegd als alle kaarten op zijn? Dan heb je gewonnen. Je maakt loopings voor extra punten en je moet er voor zorgen dat je niet van het bord af glijdt.

De game is tegen computergestuurde tegenstanders te spelen, maar uiteraard ook tegen menselijk spelers. Zowel lokaal als online neem je het tegen tot wel zeven andere spelers op. Het is een leuk bordspel dat je, zeker nu het gratis is, even moet proberen. Download Tsuro tot volgende week donderdag gratis in de App Store via onderstaande link.

Download Tsuro in de App Store (gratis)

Tsuro - The Game of the Path

Thunderbox Entertainment Ltd.

€ 4,49 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's