Triodos Mobiel Bankieren app voor iPhone is gelanceerd

Redactie
1 februari 2013, 12:47
1 min leestijd
Triodos Mobiel Bankieren app voor iPhone is gelanceerd

Alle klanten van de Triodos Bank met een iPhone kunnen nu gebruikmaken van de Triodos Mobiel Bankieren applicatie. Naast de praktische mogelijkheden biedt deze app ook wat extra’s op het gebied van duurzaam ondernemen.

Triodos Mobiel Bankieren

triodos-appDe app Triodos Mobiel Bankieren is een paar weken geleden ter beschikking gesteld aan een beperkt aantal gebruikers en deze week live gegaan voor alle klanten van de bank. Met de app is het mogelijk om op je iPhone je saldo in te zien en bij- en afschrijvingen te bekijken. Ook is het mogelijk om via de app met je iPhone een overboeking te realiseren. De applicatie is snel en handig in gebruik en biedt natuurlijk de mogelijkheid om overal waar je wilt en op elk gewenst moment je bankzaken te regelen.

Duurzaam ondernemen

De app Triodos Mobiel Bankieren biedt gelijke functies als mobiel bankieren applicaties van andere banken, maar er is nog wel een opvallend verschil. De Triodos Mobiel Bankieren app laat namelijk aan je zien welke duurzame projecten er in je eigen omgeving door de bank worden gefinancierd. Je kunt dus via de applicatie te weten komen, welke ondernemers in je omgeving duurzaam bezig zijn.

Lees verder na de advertentie.

De app Triodos Mobiel Bankieren is gratis te installeren op je iPhone.

Categorieën: Financiën, Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's